Ulusal Ajans’ın 2013 Teklif Çağrısı kapsamında İlimiz Ulukışla İlçe Merkezindeki  Teknik ve Endüstri Meslek Lisesinin hazırladığı “Gazaltı Kaynakçılığı Yöntem ve Tekniklerinin Uygulanması” projesi desteklenmeye değer bulunarak Ulusal Ajans tarafından kabul edildi.

 

 

Okul Müdürü Metin Islak; “Proje kapsamında okulumuz öğrencilerinden oluşan 17 kişilik gruba 3 öğretmen refakat edecektir. Projemiz gazaltı kaynakçılığında Avrupa’nın sayılı ülkelerinden olan İspanya’da gerçekleşecektir” dedi.

 

 

04.05.2014–18.05.2014 tarihleri arasında İspanya’nın Cordoba şehrinde iki hafta sürecek projelerde amaçlara ulaşmayı hedeflediklerini belirten Islak; “Projenin hazırlanmasında emeği geçen Müdür yardımcımız Sami Topçu ve Öğretmenimiz Semra Boz’a ayrıca teşekkür ederim” diye konuştu.

 

Islak; “Okulumuzun bu projeden önce gerçekleştirdiği üç projede olduğu gibi bu projede de öğrenci seçimi belirlenen kriterlere uygun olarak şeffaf bir şekilde gerçekleştirilecektir. Projeden yararlanan öğrenciler hem eğitim olanaklarını karşılaştırma, hem de Avrupa’nın kültürel yapısı yakından görme fırsatı bulacaklardır” dedi.

 

 

Editör: TE Bilişim