Niğde’nin Ulukışla ilçesinde Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında İlçe Müftülüğü tarafından organize edilen Abdurrahman Büyükkörükçü konferansı, büyük ilgi gördü. 

Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri içerisinde İlçe Müftülüğü tarafından Ulukışla Halk Eğitimi Merkezi Sosyal Salonunda düzenlenen programa Ulukışla Kaymakamı Ferhat Atar, Garnizon Komutanı Vekili J.Kd.Bçvş.Ali Doğan, Belediye Başkanı Ali Uğurlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Aslan İsmail Yürük, İl Genel Meclisi Üyeleri, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, öğretmenler, öğrenciler ve Ulukışlalı vatandaşlar katıldı.


Buradaki Kutlu Doğum Haftası programına, Konya İl Vaizi Dr. Abdurrahman Büyükkörükçü konferansı damgasını vurdu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından İlçe Müftüsü Muhammet Ünal'ın açılış konuşması ve Kur’anı-Kerim tilavetinin ardından Konya İl Vaizi Dr. Abdurrahman Büyükkörükçü, katılımcılara Hz.Peygamberin Hayatı ve Birlikte Yaşama Ahlakı konulu konferans verdi. Dinleyiciler üzerinde derin etki yapan ve yaklaşık bir buçuk saat süren konferansta duygu dolu dakikalar yaşandı. Konferansın sonunda katılımcılar, çok faydalı ve verimli bir konferans dinlediklerini ifade ederken bu anlamlı ve güzel programı tertip eden Ulukışla Müftülüğüne teşekkür ettiler.
Editör: TE Bilişim