CHP Niğde Milletvekili Doğan Şafak teşekkür ziyaretlerini sürdürüyor. Şafak, Ulukışlalılara hitaben yaptığı konuşmada; “CHP’yi her zaman koşulsuz destekleyen Ulukışla’ya ne kadar teşekkür etsem azdır” dedi
 
12 Haziran seçimlerinin üzerinden bir hafta geçmesine rağmen, teşekkür ziyaretlerine devam eden Cumhuriyet Halk Partisi Niğde Milletvekili Doğan Şafak, dün Ulukışla İlçesini, köy ve kasabalarını gezdi. Kendisine Ulukışla Belediye Başkanı Hacı Avşar eşlik ederken, vatandaşlarla 12 Haziran Genel Seçimleri üzerine sohbet eden Şafak, burada vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada; “Ulukışla Türk Sol Tarihi için kilometre taşlarından biridir. Ama CHP için her zaman ayrı bir yeri ve önemi olmuştur. Ulukışla tarihinin her döneminde, koşulsuz CHP’ye destek olmuş bir ilçedir. Sadece Niğde için değil, bölge için CHP’ye örnek gösterilen ilçelerin başında gelmektedir. Geçtiğimiz 12 Haziran seçimleri bunu en güzel ispatlayan durumdur. Dört bini aşkın oy desteğiyle CHP’nin bir milletvekili çıkarmasına katkı sunan bu şirin ilçemize ne kadar teşekkür etsek azdır. Biz bu destekleri elbette karşılıksız bırakmayacağız. Muhalefette olmamıza rağmen, ne tür destek gerekiyorsa onu eksiksiz sağlayacağız. Çünkü bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan Ulukışla’ya ne hizmet getirsek azdır. Önümüzde yerel seçimler var. Bu seçimlerde en rahat olacağımız ilçe yine hiç kuşkusuz Ulukışla ilçesi ve bağlı kasabaları olacak. AKP’nin ulaşamadığı bu ilçemizde yine AKP’ye ağır bir yenilgi tattıracağımızdan asla şüphem yok. Elbette bu galibiyetler halkımıza hizmet olarak dönmesi gerekir. Belediyelerimiz sınırlı olanaklarla bunu gerçekleştirmeye çalışıyor. Bizde Ankara’dan bu destekleri artırmak için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.” dedi.
 
“Demokrasi Araç Değil, Amaçtır!”
Ulukışla İlçe Merkezi’nden sonra Darboğaz Beldesi’ne ziyaret eden CHP’li Şafak burada halkın yoğun sevgisi ile karşılaştı. CHP’li Şafak, kendisini destekleyen, partili, partisiz herkese teşekkür ederek, CHP’nin başarısının sırrını demokrasi olduğunu ifade ederek; “Bizler diğer partiler gibi, üstünlerin hukukunu uygulamadık. Demokrasiye olan inancımız, başarımızın en büyük sebebidir. Ben bugün Niğde milletvekili olarak görev yapıyorsam, bu Darboğaz2da ki partilimin ön seçimde istediği milletvekili adayını liste başı yapmasından geliyor. Tabandan gelen liste elbette seçimlerde başarı sağlayacaktır. Nitekim 12 Haziran seçimlerinde bu arzu milletvekilliği ile taçlanmıştır. Bizler demokrasiye olan inancımızdan asla vazgeçmedik. Her koşulda demokrasiye inandık ve asla onu araç olarak görmedik. Bize Niğde gibi yerde nasıl başarılı oldunuz diye soruyorlar, bunun tek bir açıklaması var, biz diğerleri gibi genel başkanlarının milletvekilleri değil, aksine halkın milletvekiliyiz. Halk bizi milletvekili görmek istediği için milletvekili olduk. Beni bu süreçte İl Başkanlığımdan başlayarak, ön seçimde ve genel seçimde koşulsuz destekleyen Darboğaz halkına özel teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
Darboğaz’dan sonra çevre köylerini ziyaret eden CHP Niğde Milletvekili Doğan Şafak, burada halkın sorunlarını not ederek, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne taşıyacağını ifade etti.


Editör: TE Bilişim