Geçtiğimiz günlerde Ulukışla ilçe Kaymakamlığı görevine başlayan Kaymakam Abdulkadir Nar ilçede ikamet eden şehit ailelerini ziyaret ederek istek ve taleplerini dinledi. Ziyaretleri esnasında Kaymakam Abdulkadir Nar’a İlçe Emniyet Müdürü Ali Kılıç, İlçe Jandarma Komutanı Ali Albayrak ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Tuba Yüksel eşlik etmişlerdir.

Ziyarette şehit ailesiyle yakından ilgilenen Kaymakam Nar, Kapılarının her zaman şehit yakınlarına sonuna kadar açık olduğunu, şehit ailelerine yönelik ziyaretlerinin sıklıkla devam edeceğini ifade etti.

Fedakârlıkların en büyüğü vatan uğrunda can veren şehitlerimizin ailelerini ziyaret etmek istediklerini ifade eden Kaymakam Nar; “Vatanını, milletini ve bayrağını korumak için canlarını veren, Peygamberlikten sonra gelen en yüce mertebeye erişen şehitlerimizin bizlere bıraktığı en değerli emanetler sizlersiniz. Bizler de bu emanete en iyi şekilde sahip çıkmayı kendimize şiar edindik. Ülkemizin birliğini ve bütünlüğünü, huzurumuzu ve kardeşliğimizi bozmak isteyenler emellerine asla ulaşamayacaktır. Allah, devletimize, milletimize, vatanımıza güç, kuvvet versin. Birlik ve beraberliğimizi daim eylesin" dedi.

Editör: TE Bilişim