Gümüştaş Madencilik firmasının zehirli  kimyasal atıklarının Ulukışla’nın Tepeköy köyünde çukurlar oluşturması,  atıkların sulara karışacağı ihtimali üzere köy muhtarı ve köylüler tepki göstermişti.

Ulukışla İlçe Kaymakamı ilçeye bağlı Tepeköy, Güney ve Altay köylerini ziyaret ederek Köylerde bulunan vatandaşlarla bir süre sohbet eden kaymakam, vatandaşların köyle ilgili ihtiyaçları, sorunları ve çözüm yollarıyla ilgili fikir alışverişinde bulundu.

Köylülerin çağın gerektirdiği yaşam standardına kavuşması için büyük gayret gösterdiklerini belirten Ulukışla ilçe Kaymakamı Osman Şahin, amaçlarının, vatandaşların medeniyetin nimetlerinden en iyi şekilde yararlanmasını sağlamak olduğunu söyledi.

Kaymakam Şahin, "İlçe Kaymakamlığı olarak bazı kurum yöneticilerimizle birlikte vatandaşlarımızın çeşitli sorunlarını ve köylerimizde yapılacak çalışmalarla ilgili olarak köy ziyaretleri gerçekleştiriyoruz. Bu sayede vatandaşlarımızın istek ve taleplerini yerinde görerek değerlendirme imkânımız oluyor." dedi.

Kaymakam Şahin; “Devletimiz çok büyük bir devlettir. Bizler bu devletin temsilcileri olarak her zaman vatandaşımızın yanındayız ve yanında olmaya da devam edeceğiz. Ziyaretlerimiz esnasında köylülerimiz ile birlikte karşılıklı olarak istişarelerde bulunarak özellikle de ciddi anlamda maddi anlamda yardıma ihtiyacı olan vatandaşlarımızın sorunlarını yerinde gözlemleyerek çözüm üretme noktasında çaba sarf ediyoruz. Bugünkü köy ziyaretlerimizde bizleri sıcak bir şekilde karşılayan gerek muhtarlarımıza ve gerekse vatandaşlarımıza daire müdürlerim adına çok teşekkür ediyorum elimizden geldiği kadar ilçemize bağlı köylerimizin hepsini gezerek sorunlara çözümler bulmaya çalışacağız" diye konuştu.

Editör: TE Bilişim