AK Parti Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu ve Ömer Selvi, köy kasaba ve ilçeleri kapsayan teşekkür ve inceleme ziyaretleri kapsamında önceki gün Ulukışla ilçesindeydi. Vekiller resmi kurum ve kuruluşların yöneticileri ile Ulukışla’nın sorunlarını görüştü ardından da esnaf ziyaretleri yaparak vatandaşların nabzını tuttu.
“Her fırsatta Ulukışla’ya geleceğiz”
Her fırsatta vatandaşların beklenti ve dileklerini dinleyerek Niğde için bir hizmet yol haritası çıkarma gayretinde olduklarını belirten vekiller, Ulukışla’ya da Ulukışlalının haliyle hemhal olmak için sık sık geleceklerini ifade ettiler. Vekillere ziyaretlerde İl Genel Meclis Başkanı Erdal Koçyiğit, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet Erdoğan, İl Genel Meclis üyesi Ali Uğurlu, Çiftehan Belediye Başkanı Göksel Akçam ile ilçe teşkilatından mensuplar eşlik etti.
“Ulukışla varlık içinde yokluk çeken bir şehir olmayacak”
MilletvekiliAlpaslan Kavaklıoğlu, “Ulukışla varlık içinde yokluk çeken bir şehir olmayacak. Ulukışla’nın potansiyellerini en iyi şekilde kullanmak ve bu şehrin önünü açmak amacıyla sürdürülebilir ve kalıcı projeler üretmek istiyoruz. Bunun için de Ulukışlalılardan ve kalbi Ulukışla sevdasıyla çarpanlardan destek bekliyoruz” diye konuştu. “Ulukışlalıyı anlamak için Ulukışlalının derdiyle hemhal olmak gerekir” diyen Ömer Selvi ise Ulukışla’nın sorunlarını en iyi Ulukışlalının bildiğini belirterek sık sık ziyarete geleceklerini ve Ulukışla’nın sorunlarını dinleyerek bu doğrultularda hizmetler ve projeler peşinde koşacaklarını belirtti.

Editör: TE Bilişim