CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde ili Ulukışla ilçesinde esnafları ziyaret etti. Kahvehanelerde konuşma yaptı. Halkın sorunlarını dinledi.
Vatandaşlar yaşam pahalılığından, esnaf iş yapamaz hale geldiğinden, emekliler intibak düzenlememesinin çıkmadığı için mağduriyetten söz ettiler.
CHP milletvekili Gürer, tüm sorunları bildiklerini takip ettiklerini bakanlara önerge verip meclis gündemine taşıdıklarını anlattı. Gürer, “CHP olarak sorunların farkındayız, yapıcı muhalefet anlayışı ile de çözüm önerileri getiriyoruz tek adam yönetimi sorunları azaltmadı katladı. Ekonomik krizin yanında her alanda başta eğitim sağlık ve tarım olmak üzere sıkıntılar arttı. Liyakatten demokrasiden hukuktan uzak yaklaşımlarla çözüm gelmez. Şeffaflıkla her sorun masaya yatırılmalı, yolsuzluk ve haksız kazanca karşı durulmalıdır” dedi.


ULUKIŞLAYI KAZANACAĞIZ 


Ulukışla ilçesinde farklı aralıklarla CHP’li belediyelerin seçimle göreve geldiğini geçen seçimi AKP’li Başkanın kazandığını ancak Ulukışla’ya yeterli hizmetin gelmediğini söyleyen Gürer, “Ulukışla’yı bu seçimde yeniden halkımızın oyları ile CHP’li Belediye Başkanı ile buluşturacağız. Sorunları ve çözümü bilen Başkan Adayımız var. Mühendis  Mustafa Önen’in yanında, çalışkan ilçe başkan ve yönetimi ile ciddi bir çalışma yapıyorlar. Ulukışla, kara ve demiryolunun kesişme noktası. Tarihi kültürü zengin doğası ile güzel Ulukışla gelişmeyi ve sorunlarının aşılmasını hak eden konuma sahip” dedi.
 
Editör: TE Bilişim