CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer ve CHP Ulukışla İlçe Yönetim Kurulu üyelerini makamında kabul etti. CHP heyeti, Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nu Ulukışla’ya davet etti. 

ULUKIŞLA HEYETİ GÜRER’E ZİYARET ETTİ 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ulukışla İlçe Başkanı Hüseyin Toker ilçe yönetim kurulu üyeleri TBMM’de ilk olarak Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer’i ziyaret etti. 

GENEL BAŞKAN KILIÇDAROĞLU’NA ZİYARET 

CHP Ulukışla heyeti daha sonra CHP Milletvekili Ömer Fethi Gürer ile birlikte Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na bir ziyaret  gerçekleştirdi.

Vekil Cevahir Uzkurt ve İl Başkanı Özdemir’e Soruyoruz! Vekil Cevahir Uzkurt ve İl Başkanı Özdemir’e Soruyoruz!

KILIÇDAROĞLU’NA ULUKIŞLA’YI ANLATTILAR 

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, ziyarette Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na, Ulukışla ilçesinin coğrafi, ekonomik ve sosyokültürel özellikleriyle ilgili bilgi aktardı. Niğde’nin 5 ilçesinden biri olan Ulukışla’nın doğa güzellikleri yanında  dünyaca ünlü kirazıyla meşhur olduğunu vurgulayan Gürer, ilçenin önemli simgelerinden biri olan Bolkar Dağlarının özellikleriyle ilgili de bilgi sundu.

İLÇENİN SORUNLARI 

CHP Ulukışla İlçe Başkanı Hüseyin Toker ise yaptığı konuşmada  Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun ilçenin sorunlarını arz etti. Ulukışla ilçesinin demiryolu ve karayolu merkez noktalarından olmasına karşın yeterince gelişemediğini ve sorunlarına çözüm getirilmediğini anlattı. Bölgede madenlerin işlenmesi ile değer bulduğunu ancak ilçenin işçi temini dışında kaynaklarından oluşan faydadan ne yazık ki gerekli faydayı sağlayamadığını ve Tarihi eserlerinin başta Mehmet Paşa kervansarayının yeterli ilgiyi göremediğini sözlerine ekledi.

KILIÇDAROĞLU’NA ULUKIŞLA DAVETİ 

İlçe Başkanı Toker ayrıca CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu Ulukışla’ya davet etti. Kılıçdaroğlu ise bir program dahilinde Ulukışla’ya gelmekten mutluluk duyacağını belirterek, CHP heyeti aracılığıyla tüm Ulukışlalılara sevgilerini gönderdi. 

 

Editör: TE Bilişim