Niğde’nin Ulukışla İlçesine bağlı Eminlik, Ovacık, Hüsniye, Toraman, Basmakçı, İmrahor köylerinde günün 24 saatinde muayyen saatlerde programsız elektrik kesintisi yapıldığı öne sürüldü. Vatandaşlar, Kurum yetkililerin yaşanan soruna çözüm üretmeleri çağrısında bulundular.


YETERİNCE YARARLANAMIYORUZ
MEDAŞ tarafından Programsız şekilde elektrik kesintilerine anlam veremediklerini belirten Ulukışla İlçesine bağlı Eminlik, Ovacık, Hüsniye, Toraman, Basmakçı, İmrahor köylerinde yaşayan bazı vatandaşlar, tepkilerinde; “Böyle bir şey olamaz. Gündüz ve geçe günün muayyen saatlerinde elektrik kesintisi yaşıyoruz. Ekim-dikim yapılmaya başlandığı bir dönemde ihtiyacımız olan elektrikten yararlanamıyoruz” ifadelerine yer verdiler.


PROGRAMSIZ KESİLMESİN!
Ulukışla İlçesine bağlı toplam 37 köy ünitesinin bulunduğuna işaret eden vatandaşlar, günün 24 saati içerisinde muayyen saatlerde programsız elektrik kesintilerinin dere köyleri olarak nitelendirdikleri Eminlik, Ovacık, Hüsniye, Toraman, Basmakçı, İmrahor köylerinde yaşandığının altını çizerek; “Artık elektriklerimiz programsız kesilmesin. Işıklarımız yansın, işlerimizi rahatlıkla yapabilelim. Kurumun yetkilileri bu konuya bir çeki düzen versin” diye konuştular.

Editör: TE Bilişim