Ulukışla Kaymakami Uğur Muzaffer ÇAM önderliğinde Ulukışla Mesleki Anadolu Lisesi Öğretmenleri  tarafından deprem bölgesine gönderilmek üzere seyyar tuvalet  imalatı yapılıyor.

Bugune kadar deprem bölgesine  toplam 25  adet seyyar tuvalet  gönderildi.Halen üretimleri devam eden seyyar tuvaletlerin  üretimleri için ihtiyaç duyulan malzemeler   Ulukışla Kaymakamlığı ve Mesleki Teknik Anadolu Lisesi  tarafından temin ediliyor.

Seyyar tuvalet  üretiminde Ulukışla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri   depremzelere  bir nebze faydalarının dokunması dan mutlu olduklarını ilettiler.

Kaymakam Uğur Muzaffer ÇAM ise depremzede vatandaşlarımızin ihtiyaclari doğrultusunda depremin ilk gününden itibaren halkımızla el ele vererek Kaymakamlık ve Ulukışla Belediyesi koordinesinde gıda erzak  giyecek yardımları gönderdiklerini şimdi ise  deprem bölgesinde ihtiyaç duyulan Seyyar WC üretimi yaparak deprem bölgesine gönderdiklerini söyledi Seyyar WC uretiminin devam edeceğini belirten Kaymakam Uğur Muzaffer ÇAM WC yapımında görevli öğretmenlere ve  yardımlar konusunda tüm Ulukisla halkına ve kurumlarına  tesekkurlerini iletti.

Kariyer günlerinin konuğu Kaymakam Çam oldu Kariyer günlerinin konuğu Kaymakam Çam oldu

Editör: TE Bilişim