Türkiye’nin ve Niğde’nin en genç belediye başkanı çizmeleri giydi ve işçileri ile birlikte saatlerce belde halkına su ulaştırabilmek için belediye işçileri le birlikte mesai yaptı. 


Son mahalli idareler seçimlerinde Türkiye’nin en genç erkek Belediye Başkanı olarak seçilen Niğde Aktaş Beldesi Belediye Başkanı Kamber Türkmen, belediye işçileri ile birlikte zaman ve durum gözetmeksizin belediyenin işlerinde işçi gibi çalışıyor. 

Demokrasi mücadelesinin 8. Yıldönümünde Niğde yine tek yürek Demokrasi mücadelesinin 8. Yıldönümünde Niğde yine tek yürek


Bunların bir örneği is yine dün gece yaşandı. Aktaş Beldesinin içme suyu şebekelerinin önemli hatlarından birinde meydana gelen boru patlağı, beldede ciddi anlamda su kesintisine sebep oldu. 


Gece 20.00 saatleri civarında belde de gerçekleşen içme suyu hattı borusundaki patlak, gerçekleşen çalışmalar ile gece 02.30 saatleri civarında giderildi. Bu süreçte işçileri ile birlikte hem sorun tespiti, kazma ve patak tamiri sürecinde ağacına çizmeleri giyen Belediye Başkanı Kamber Türkmen, çamurlaşan çukurun içinde belediye işçileri ile birlikte saatlerce kazma kürek çalıştı. Boruda meydana gelen patlak giderilirken, başkanın bu ve buna benzer çalışmaları takdir toplamaya devam ediyor. 

Editör: Selim GÖKEL