Kamu Sen Niğde İl temsilciliği görevine getirilen Adnan Özer, yaptığı açıklamada, Türkiye Kamu-Sen Genel Merkezimizin takdir ve tensipleriyle Kamu-Sen Niğde İl Temsilciliği görevine tekraren atanmış bulunmaktayım. İki yıldır bu görevi yürüten Türk Eğitim-Sen Niğde Şube Başkanım İhsan Uğraş Bey'e vermiş olduğu Emek ve katkılarından ötürü şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Türkiye Kamu Sen Niğde İl Temsilcisi Adnan Özer yaptığı açıklamada şunları söyledi; “ Bizleri bu göreve layık gören Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanımız Sn. Önder Kahveci Bey’e, Türkiye Kamu-Sen Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Yücel Kazancıoğlu Bey’e ve Türkiye Kamu-Sen Genel Merkez Başkanlık Divanımıza şükranlarımı arz ederim. Konfederasyonumuza bağlı tüm iş kollarında faaliyet gösteren Şube Başkanlarımız ve Yönetim Kurullarımız ile tüm üyelerimizden aldığımız güçle hareket etmenin bilincinde olacağız. Mensubu olmaktan şeref duyduğumuz haklı ve kutlu davamızın tüm mensuplarının ve tüm kamu çalışanlarımızın ülkemizin geleceğinde üstlendikleri değerli vazifelerini ifa ederken, her daim destekçisi olacağız.

“İlkemiz, Önce Ülkemiz!” anlayışı hayat felsefemiz, maziden atiye gelenekten geleceğe yürüyeceğimiz yolda rehberimiz Türk’ün töresi olacaktır. “Türk Töresinin bir şartı da yüksek vazife duygusudur. Vazifeyi her ne pahasına olursa olsun yapmaktır. Diğer bir şart, toplum uğrunda her çeşit fedakârlığı yapmaktır. Türk Milleti'ne hizmet yolunda şahsi menfaatlerden, şahsi ihtiraslardan feragattir. Kişiler kendilerini millet için feda ederler. Türk Milleti’nin büyüklüğü böyle yükselecektir.” düsturunu şiar edinerek Türkiye Kamu-Sen Genel Merkezimizin talimatları doğrultusunda devraldığımız bayrağı daha ileri taşımanın gayreti içerisinde olacağız. İki yıldır bu görevi yürüten Türk Eğitim-Sen Niğde Şube Başkanım İhsan Uğraş Bey'e vermiş olduğu Emek ve katkılarından ötürü şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

Niğde’de vatandaşlar buna yöneldi Niğde’de vatandaşlar buna yöneldi

Editör: Selim GÖKEL