Cumhuriyet Halk Partisi 1 Kasım seçimlerinde Niğde’den 1 milletvekili çıkarmasının ardından, Niğde’deki faaliyetleri ivme kazandı. Hemen hemen her hafta bir etkinlik yapıyor.  Genel Merkez’den gelen parti yetkilileri Niğde’de çeşitli toplantı ve ziyaretlere katılıyor.

 

MHP TADİLATTA, AK PARTİ İSE NİĞDE’DE YORGUN…

 

MHP’nin genel başkanlık tartışmaları ardından adeta tadilattaki bir işleri gibi beklenti içinde olması, Ak Parti Milletvekillerinin ikinci dönemleri olmasına rağmen  ve yerel yöneticilerinin diğer illere kıyasla iktidar nimetlerinden yeterince Niğde için kazanım sağlayamamaları. Yetersiz ve günü kurtarma niyetli belediye faaliyetleri. Niğde’nin en belirgin sorularından ve seçim beyannamelerinde de yer alan Akkaya çevre kirliliği, Tıp Fakültesi,  Havaalanı, tarımsal ve ekonomik ve sosyal sorunlar da bir gelişme olmaması siyasette CHP’ye büyük alan bırakıyor.

 

Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer başta olmak üzere, İl ve Merkez ilçe başkanlıkları hatta gençlik ve kadın kolları faaliyetleri ile bugün CHP Niğde’de en aktif parti konumunda.

 

Dün yine Milletvekilleri ve Genel Merkez yöneticilerinden oluşan bir grup CHP’li Niğde’ye geldi. İl Başkanlığında bir basın açıklaması yapıldı. Basın açıklamasında Ömer Fethi Gürer ilginç açıklamalarda bulundu.