8 saatlik standardı yakalayan yeni nesil Aspire TimelineX, % 25 daha fazla güçle bunu bir adım daha ileriye götürüyor[1]: Tek bir şarj ile gün boyunca çalışma ve eğlence için[2] 10 saate kadar pil ömrü. Bunun yanında pil takımının kullanım süresi de son derece uzun.
Geleneksel pillerin güç kapasiteleri yaklaşık 300 kez şarj edildikten sonra % 80 oranına inerken, Acer'ın yeni uzun ömürlü pil formülü 1000 kez şarj edildikten sonra bile kapasitesini % 80 oranında korumaktadır. Yani, 4 yıl boyunca aynı pili kullanabilirsiniz[3] ve daha az pil değişimiyle daha az enerji ve kaynak tüketirsiniz. Üstelik, yerleşik olan pil daha ince ve daha özenli bir tasarıma imkan verir ve kullanım sırasında yanlışlıkla çıkarılma ihtimalini de ortadan kaldırır.

Aspire TimelineX serisi pil seviyesinin kolayca takip edilebilmesi için elektrik bağlı olsun veya olmasın, düşük, orta ve dolu pil seviyelerini farklı renklerle gösteren tek dokunuş LED göstergesine sahiptir.
Acer, yeni TimelineX dizüstü bilgisayar serisini yaratarak mobil bilgisayar alanındaki sınırları bir kez daha zorluyor. Yeni seri önceki neslin başarılı temelleri üzerine kuruluyor ve eşi benzeri görülmemiş bir performans, güvenilirlik seviyesine erişiyor.
Ultra ince ve akıllı tasarımından güçlü işlemcisi ve grafiklerine, gelişmiş ses teknolojisinden kesintisiz bağlanabilirliğine kadar sizi kendine hayran bırakıyor. Gözünüze çarpan ilk şey, fütürist bir etki yaratmak için gümüş rengi profiline karışan yeni Kobalt Mavisi alüminyum kapağı olur. Net hatları, geometrik çizgileri ve düzgün açıları minimalist ve son derece şık bir duygu uyandırır.
Kapağı ve el destekleri ile aynı renkteki çoklu hareket özelliğine sahip touchpad, genel olarak uyumlu bir görünüm ve duygu katar. Yanlarındaki düzgün kesimli bağlantı tasarımları ayrı bir zengin görsellik sağlar. Gümüş rengi tabanlı yeni nesil yumuşak klavye, çalışma alanının daha derli toplu görünmesini sağlar ve temizlenmesi de daha kolaydır.
Aspire TimelineX ile dizüstü bilgisayarınızı bile açmadan akıllı telefonunuzu veya diğer USB cihazlarınızı şarj edin.
Dizüstü bilgisayarınızı şarj aletiniz olarak kullanarak çok daha hafif bir şekilde seyahat edebilirsiniz, çünkü bir sürü adaptör taşımanıza gerek kalmaz. Dahası, bir dizüstü bilgisayar için tahmin edemeyeceğiniz kadar akıllıdır. Akıllı telefonunuzun kulaklık takımını kullanarak konuşmalar bile yapabilirsiniz.
Acer Aspire TimelineX serisi yüksek performansı düşük güç tüketimi ve fantastik grafiklerle birleştiren ikinci nesil Intel® Core™ işlemci ailesine sahiptir.
Bu da, daha hızlı video düzenleme ve paylaşma, birinci sınıf görüntü kalitesine sahip üstün HD video oynatımı ve müthiş bir oyun deneyimi için daha iyi ortam işlemesini garanti eder. Aspire TimelineX dizüstü bilgisayarları ayrıca inanılmaz oyun performansı, çarpıcı 3D görsel efektlere sahip görüntü kalitesi, gerçekçi aydınlatma ve canlı gibi görüntüler sunan üstün NVIDIA® GeForce® grafiklerine sahiptir. Aspire TimelineX serisi multimedya koleksiyoncularının ihtiyaçlarını karşılamak için 750 GB sabit disk alanına sahiptir. Ayrıca, tümüyle yeni TimelineX modelleri ultra hızlı açılış süreleri ve uygulama yüklemeleri için bir SSD kart ile birlikte kullanılabilir.[4]
Dijital medya eğlencenizi katlamak için, HDMI® bağlantısı HD eğlenceyi büyük ekran televizyonunuza getirir ve en üst düzey yüksek tanımlı bir deneyim sağlar. Aynı zamanda, opsiyonel USB 3.0 bağlantı noktası harici cihazlarla veri alışverişini eskisine göre 10 kat daha hızlı gerçekleştirir. Bozulma olmadan maksimum ses sağlayan ve hoparlörler, kulaklıklar veya ev sinema sistemi aracılığıyla gelişmiş diyalog netliği sunan Dolby® Home Theater® v4 sayesinde daha da gerçekçi ve dolgun sesler zengin eğlence deneyimini arttırır.
Kompakt 34 cm (13.3") 3830T modelinden ultra ince 35.5 cm (14.0") 4830T ve 39.5 cm (15.6") 5830T versiyonlarına kadar, Aspire TimelineX ailesi 16:9 en boy oranı ve 1366 X 768 HD çözünürlüğe sahip ince Acer CineCrystal arka LED aydınlatmalı ekranları barındırır. Bu ekranlar en üst düzey mobil sinema eğlencesi deneyimi için yüksek tanımlı jilet keskinliğinde görüntüler ve nefes kesici görseller sunar.
 
 
 
Editör: TE Bilişim