Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesinde, Teknoloji Transfer Merkezi/Ofisi (TTM/TTO) 2018 yılı faaliyetlerinin değerlendirilmesi ve 2. Ar-Ge ve Proje Pazarı Günleri etkinliği hazırlıkları konusunda toplantı düzenlendi. 

Niğde Teknopark toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya; Rektör Prof. Dr. Muhsin Kar, Rektör Yardımcısı ve TTM/TTO Başkanı Prof. Dr. İlyas Gökhan ile birlikte TTM/TTO yönetim kurulu üyeleri ve modül sorumluları katıldı. 

Toplantıda, TTM/TTO Birim Sorumlusu Doç. Dr. Selahattin Çelik tarafından TTO’nun hizmet alanları ve 2018 yılı faaliyetleri ile ilgili sunum gerçekleştirerek bu faaliyetlerin daha etkin olması için yapılması gerekenlerle ilgili öneriler sunuldu. 

KÜSİ (Kamu-Sanayi-Üniversite İşbirliği) İl Temsilcisi Prof. Dr. Öner Yusuf Toraman ise toplantıda, 18-19 Nisan 2019 tarihinde düzenlenmesi planlanan “2. Ar-Ge ve Proje Pazarı Günleri” etkinliği hakkında çeşitli bilgiler verdi.  Toplantıda ayrıca, üniversitenin özellikle araştırma faaliyetleri ile öne çıktığı alanlarda, proje yarışmaları, paneller ve seminerler düzenlenmesi ile ilgili görüşler değerlendirildi.

 
 
Editör: TE Bilişim