Okullarda velileri endişelendiren oyun Okullarda velileri endişelendiren oyun

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi yerleşkesi içindeki Teknopark’da faaliyetini yürüten Kapsam Robotik ve Yazılım firması çocuklara, gençlere ve hatta ilgi duyan ileri yaş gruplarına da hizmet veriyor.

BÜTÜN EKİPMANLAR FİRMA TARAFINAN SAĞLANIYOR

Atölye çalışmalarında tüm robotik setleri, elektronik ekipmanları ve bilgisayarları öğrencilerine sağlayan Kapsam Robotik ve Yazılım firması ayrıca firmalara özel yazılımlar, web projeleri, otomasyon sistemleri de geliştiriyor v bu konuda çok iddialılar. Yazılım alanında Dünya çapında projelerde yer almayı hedefleyen Kapsam Robotik ve Yazılım firması yetkilisi Gökhan Yasdı firma ve faaliyet alanları hakkında bilgi verdi.

YAŞAMINIZDA FARK ATIN, FARK YARATIN

Gökhan Yasdı ;   “Çocuklarımızın kodlamayı öğrenmesi yalnızca seçecekleri meslekte değil, yaşamlarının tümünde fark yaratmayı sağlar. Analitik ve sistematik düşünebilme, problem çözme, yenilikçi görüş açısına sahip olma kodlamanın gençlerimize katacağı artılardan yalnızca birkaçıdır.

ÇOCUKLAR, GENÇLER VE YETİŞKİNLER İÇİN ATÖLYELER

Her geçen gün gelişen teknoloji dünyasında çocuklarımızın ilgisi, merakı ve yetenekleri doğrultusunda öz güveni yüksek, takım çalışmasına uyumlu bireyler olarak yer almalarını hedefliyoruz. 5 yaşından itibaren tüm yaş gruplarında algoritma, robotik kodlama, yazılım geliştirme, web tasarım, grafik, animasyon ve birçok farklı atölye çalışmaları ile geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın yanındayız. Gençler ve yetişkinler için meslek edindirme ve hobi atölyelerimizde bulunmaktadır.

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Teknopark içerisindeki atölyemize tanışmak ve çalışmalarımız hakkında bilgi vermek için siz değerli Niğdelileri bekliyoruz.” dedi.

Editör: TE Bilişim