Giyilebilir teknoloji ürünleri, sporu yaşam tarzının bir parçası haline getirenler için önemli avantajları da beraberinde getiriyor. Performans ve sağlık verilerinin anlık olarak izlenebilmesini ve bu verilerin akıllı telefonlara kaydedilmesini sağlayan bu ürünler, spordan alınan keyfi de ikiye katlıyor.

SBS Skip Rope, kalori yakmanın en etkili yollarından biri olan ip atlamayı bambaşka bir boyuta taşıyor. Geleneksel atlama iplerinden farklı olarak ortası boş olan Skip Rope, bu sayede özellikle yeni başlayanlar ve küçük mekanlarda bu aktiviteyi yapanlar için ideal bir ürün olarak öne çıkıyor. Akıllı telefonlarla kablosuz olarak senkronize çalışan ürün, atlama sayısının yanı sıra harcanan kalori miktarını da gösteriyor.

İtalya’nın önde gelen mobil aksesuar markası SBS’in Go Life serisinde yer alan tüm ürünler, seri ile aynı adı taşıyan mobil uygulama ile son derece etkin bir biçimde kullanılabiliyor. Kullanıcılar, ürünlerde elde edilen bilgileri Go Life uygulamasında görüntüleyebiliyor, antrenman geçmişlerine ulaşabiliyor ve kendilerine kişiselleştirilmiş hedefler belirleyebiliyorlar. 

Editör: TE Bilişim