Emniyet Genel Müdürlüğü, Avea ile 4 yıllık bir protokole imza attı…

Anlaşma kapsamında Emniyet Genel Müdürlüğü ses ve verinin yanında katma değerli servisler içeren çok avantajlı tarife ve paketlerle iletişimi daha da güçlendirirken; Avea, aralarında Avea inTouch 2’nin de bulunduğu üst seviyedeki akıllı telefonları en iyi teklif ve paketlerle emniyet mensuplarının hizmetine sunacak.

Emniyet mensuplarının akıllı telefon kulanım oranlarını artırmayı hedefleyen teklif ve paketler, bilgiye erişimi kolaylaştırırken hizmet kalitesini de artıracak

 

Faturalı abone oranı ile sektör lideri olan Avea, kamudaki gücünü Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) ile imzaladığı yeni işbirliğiyle pekiştirdi. Birbirinden avantajlı tarife ve kampanyalarıyla Avea, imzaladığı yeni anlaşma ile 4 yıl Emniyet Genel Müdürlüğü’nün 240 bin personelini ve ailesini konuşturacak.  

 

Yenilenen sözleşme ile Avea, ses ve data kullanımının dışında mobil eğitim, mobil imza gibi katma değerli servisleri de Emniyet Genel Müdürlüğü’nün hizmetine sunuyor. Yüzde 27 akıllı telefon penetrasyon ve yüzde 44 faturalı abone oranları ile 2013’ün ilk çeyreğinde sektör lideri olan Avea, Emniyet Genel Müdürlüğü ile gerçekleştirdiği anlaşma kapsamında, aralarında Avea inTouch 2’nin de bulunduğu üst seviyedeki akıllı telefonları en iyi teklif ve paketlerle emniyet mensupları ile buluşturacak.

 

Emniyet mensuplarının akıllı telefon kullanım oranlarını artırmayı hedefleyen teklif ve paketler, bilgiye erişimi kolaylaştırırken hizmet kalitesini de artıracak.



Editör: TE Bilişim