Niğde Belediyesi vatandaşlara sunduğu alt yapı, üst yapı, sosyal ve kültürel hizmetlerinin yanı sıra günümüzün vazgeçilmez unsurlarından internet hizmetini de veriyor. Kurulan altyapı ile vatandaşlara farklı noktalarda ücretsiz Wi-Fi hizmeti sunuluyor.

Niğde Belediyesi, gündelik hayatta yoğun olarak kullanılan mobil iletişim araçlarının ihtiyaçlarını karşılamak ve vatandaşlara daha kaliteli haberleşme hizmeti vermek amacıyla, şehrin kalabalık alanları ile belediyeye ait toplu kullanım alanlarında ücretsiz internet hizmeti veriyor.
Şehiriçi otobüslerde, tarihi Bedesten’de ve Niğde Belediyesi’nin hizmet binasında vatandaşlar Wi-Fi’den yararlanabiliyor. Kent merkezindeki parklarda da internet hizmeti için çalışmalar devam ediyor.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Belediye Başkanı Rifat Özkan; “Hayatımızın vazgeçilmez parçası haline gelen internetten vatandaşımızın yararlanması amacıyla bu hizmeti sunduk. Şehrimizin tamamına yönelik sunduğumuz bu hizmetimiz, gelişen teknolojiye ayak uydurmak ve gençlerimizin ihtiyaçlarına cevap vermek amacıyla gerçekleştiriliyor. Niğdeli hemşehrilerimizin hayatlarını kolaylaştıracak projeler sunmaya devam ediyoruz” dedi.
 
Editör: TE Bilişim