Hem kalitesi hem de tarzı ile farklı bir yere sahip olan Tekbir giyim, tercih edilen ilk tesettür giyim firması olarak dikkat çekmektedir. Hemen hemen her şehirde şubesi bulunan bu firmanın, her kadının tarzını gösteren ürünleri ile dolup taşmakta.

 2013 Tekbir giyim pardesü modelleribirbirinden farklı, yüzlerce pardesü modasına yine öncülük ediyor. Bu modeller arasında kumaş kalitesine çok önem vererek farklı tasarımları ile satışa sunulmaya başladı bile. Su geçirmeyen kumaş özelliği ile kışın yağan yağmurun altında rahatça dolaşabileceğiniz ürünleri ile kışı rahat rahat geçirebilirsiniz. Yine jakarlı kumaşı ile dikkat çekebilir, pardesünün asilliğini üstünüzde ispat edebilirsiniz. Elbette bu özelliklerinin dışında rahatlıkta önemli bir yere sahiptir. Tekbir giyim, daha rahat ve bol kesim pardesü modelleri üreterek, bunlar arasındaki seçimleri müşterilerine bırakmaktadır. 
Kumaş özelliklerinin dışında, 2013 Tekbir giyim pardesümodelleri arasında renklerde kendini vitrinlerde göstermeye başladı. Bu renkler arasında, özellikle sonbahar için sadeliği ve saflığı simgeleyen beyaz ve krem rengi ile öne çıkan renklerden biri. Kış aylarına girmeye başladığımız şu günlerde, pardesüler birbirinden zıt ve farklı renkler ile satışa sunuluyor. Gülkurusu, saks mavisi, bordo, kahverengi ve tabiî ki olmazsa olmaz renklerden biri olan siyah bu sene yine 2013 Tekbir giyim pardesü modelleri arasına girdi.

 Kalitesinden ve tarzından ödün vermeyen bu eşsiz giyim firmalarının her şehirde mağazaları olduğu gibi, özellikle İstanbul’da çok fazla şubesi bulunmaktadır. Sizde bu fırsattan yararlanıp, size en yakın olan Tekbir şubesine uğrayarak 2013 modasından geri kalmayabilirsiniz.

http://www.bizkadinlar.com/moda/tekbir-giyim-pardesu-modelleri-2012-h928.html











Editör: TE Bilişim