DeFacto, yeni sezonda oluşturduğu ve birbirinden farklı tasarımları barındıran Underwear Koleksiyonu, kadınların iç giyim dünyasını renklendiriyor. Luxury ve Sporty Girl serilerinin yer aldığı Underwear Koleksiyonu, penye ve karakterli modelleri ile DeFacto’nun ‘rahatlık’ mottosuna vurgu yaparken, dantelli ve leopar desenli modeller kadınsı bir çizgi oluşturuyor.

Akdeniz modasının öncüsü DeFacto, iç giyim koleksiyonunda ‘rahatlık’ mottosunun altını çiziyor. Rengarenk ürünlerden oluşan koleksiyonda desenli külotlar dikkat çekerken, cıvıl cıvıl atletler ve birbirinden şık sutyenler de beğeni topluyor.
İç giyimin vazgeçilmezi danteli günlük kullanıma uygun külotlar ile birleştirerek hem şık hem rahat bir koleksiyon oluşturan DeFacto’nun bu yeni koleksiyonu, atletler, takımları, slip ve şort külotlardan oluşuyor.
Çiçekli ve puantiyeli ürünlerin yanı sıra birbirinden sevimli tavşan, panda ve kedi gibi karakterlerinde işlendiği koleksiyonda dantelli sutyen takımları ve spor giyime uygun atletli takımlar da bulunuyor.
Siyah, bordo, navy, somon ve lacivert gibi tonların yoğun olarak kullanıldığı DeFacto Underwear Koleksiyonu, mix & match ürünleri ile de beğeni topluyor. Detaylarda canlı ve eğlenceli renklerin kullanıldığı koleksiyonda, Luxury ve Sporty Girl serileri bulunuyor.
Luxury temasında japon çiçek desenleri, danteller, ve leopar desenleri ile kadınsı bir hava yaratılırken, Sporty Girl’de pamuklu kumaşlar eğlenceli baskılarla harmanlanarak günlük kullanılma uygun bir seri oluşturuluyor. DeFacto severlerin istediği gibi mix&match yapabildiği her iki koleksiyonda da takımların yanı sıra ikili ve üçlü paketler de yer alıyor.
DeFacto Underwear Koleksiyonu’yla rahatlık ve şıklığın keyfini yeni yıla girerken evinizde yaşamak için en yakın DeFacto mağazasına uğrayabilir ya da alışveriş keyfini internetten yaşamak için www.defacto.com.tradresini ziyaret edebilirsiniz.

Editör: TE Bilişim