İlkbahar aylarıyla birlikte, kendimizde ve gardrobumuzda olduğu kadar, evimizde de küçük değişiklikler yapmak isteriz. Kahverengi, siyah, bordo renklerin yerini sarı, yeşil, mavi renkler, çiçekli desenler almaya başlar. 2014 yılında daha sakin renklerin kullanılacağını belirten Düfa Boya, evinizi ilkbahara hazırlamanız için, 2014 dekorasyon trendleri önerileriyle size ilham verecek.

Evde yapılan küçük bir değişiklik, rengi değiştirilmiş duvarlar, canlı çiçek ekilen saksılar, kumaşı yenilenmiş koltuklar, hayatınıza yeni bir soluk getirebilir. Temiz ve yenilenmiş duvarlar ise, dekorasyon konusunda değişiklik ihtiyacınızı en aza indirir.

Yıl boyunca dekorasyon trendlerinde değişmeyecek bazı renkler var, mor, kiremit, denizci mavisi gibi... Düfa Boya’nın 2014 İlkbahar-Yaz sezonu için renk kombini önerisi ise, Başak sarısı ve Mine grisi. Düfa Boya’nın iç cephe boyalarında bulabileceğiniz Başak sarısı ve Mine grisi ile farklı kombinler yaratabilir, dekorasyonunuza ilkbaharın enerjisini yansıtabilirsiniz.

2014 favori renk kombini Başak Sarısı ve Mine Grisi

Başak sarısı ve Mine grisi renklerini kullanarak, isterseniz odalarınızın tamamını bu renklerden birine boyayıp puf, tablo, abajur gibi aksesuarlarda diğer rengi kullanarak renk kombini yakalayabilirsiniz. İsterseniz de odanın kontrast oluşturacak bir duvarını Başak sarısına boyayarak Mine grisi ile diğer duvarlarınızda sakin bir hava oluşturabilirsiniz.

Duvarlara desen veren boya rulosunu kullanarak da, Mine grisi üzerine Başak sarısıyla çok hoş desenler yapabilirsiniz.

Düfa Boya ile ilgili daha ayrıntılı bilgi için www.dufa.com.tr adresine girebilir,www.facebook.com/DufaBoyawww.twitter.com/dufa_boya,www.instagram.com/dufa_boya  sitelerine göz atabilirsiniz.



Editör: TE Bilişim