Tayt ve ya dar paça kotların altına giyilen dizüstü çizmelerde birçok kadının tercihleri arasında duruyor. En sade giyimlerin altına giyinilen dizüstü çizmeler, kıyafetin çok daha havalı ve farklı bir şekilde görünmesine yardımcı oluyor. Dolayısı ile birçok kadın dizüstü çizme giymekten vazgeçmez. Üstelik dizüstü çizmeler şık olduğu kadar, sıcak tutma özelliği olduğu içinde tercih edilir. Kesinlikle bir kadını çok daha çekici gösterdiğini kanıtlayan dizüstü çizmeler, 2013 dizüstü çizme modelleriile göz kamaştıracak. Üstelik birkaç çeşit ile sınırlı değil. Tam tersine, bu sene birbirinden değişik tarzda modeller üretildi. Bu yüzden 2013 dizüstü çizme modelleri arasında seçim yapmakta birçok kadın kararsız kalacak gibi görünüyor.

Önden deri kumaşın yoğunlukta olduğu dizüstü çizmelerin arkadan lastikle tamamlanmış olduğu modeller, sıra dışı giyimi seven kişilerin tarzını yansıtıyor. Süet, ince topuk ve parlement mavisi ile kendini gösteren dizüstü çizmeler ise dikkat çekmeyi seven kadınlar için daha çok tercih edilecek. Leopar desenli 2013 dizüstü çizme modelleri de dikkat çekici özellikleri ile ilk sıralarda yerini alacak. Bu modeller dışında yan tarafından fermuarlı ve arkasından bağcıklı olan modeller, yanlardan bağcıklı platform topuklu siyah deri dizüstü modeller, açık pembe düztaban modellerde 2013 dizüstü çizmemodelleri arasında alıcılarını beklemeye başladı.

 Mini elbiselerin vazgeçilmezi olan dizüstü çizmeler bu sene kadınların en çok tercih edeceği giyim alanına girecek gibi görünüyor. Her bir modelin kendine has olan güzelliği ve şıklığı sadece bakılıp geçilecek tarzda değil de, direk olarak beğenilip hemen alışveriş sepetlerini dolduracak olarak tahmin ediliyor.

http://www.bizkadinlar.com/moda/dizustu-cizmeler-bu-yilda-moda-h1086.html


 






Editör: TE Bilişim