Ofis ortamında 
modayı takip etmek istiyor, fakat uygun parçaları seçme konusunda sorun yaşıyorsanız bu yazıda birkaç fikir bulabilirsiniz. Başlayalım;

Bildiğiniz gibi 2013 ilkbahar yaz trendleri arasında çizgiler, özellikle de siyah beyaz çizgiler oldukça popüler. Çizgili taytlar, askılı bluzlar yada şortların ofis ortamı için pek uygun olduğu söylenemez. Peki ofiste bu trendi nasıl uygularız? Bence çizgili blazer ceket oldukça şık bir yol. Çizgili bir gömlek yadaçizgili bir bluz ile de bu trendi uygulayabilirsiniz. Eğer ofis ortamınızda fazla cesur renkler kullanamıyorsanız kombinlerinizi koyu yada soft renklerle tamamlayabilirsiniz.


 2013 İlkbahar Yaz Trendlerini Ofise Taşımanın Yolları   moda

  • Bildiğiniz gibi 2013 ilkbahar yaz trendleri arasında çizgiler, özellikle de siyah beyaz çizgiler oldukça popüler. Çizgili taytlar, askılı bluzlar yada şortların ofis ortamı için pek uygun olduğu söylenemez. Peki ofiste bu trendi nasıl uygularız? Bence çizgili blazer ceket oldukça şık bir yol. Çizgili bir gömlek yadaçizgili bir bluz ile de bu trendi uygulayabilirsiniz. Eğer ofis ortamınızda fazla cesur renkler kullanamıyorsanız kombinlerinizi koyu yada soft renklerle tamamlayabilirsiniz.

 2013 İlkbahar Yaz Trendlerini Ofise Taşımanın Yolları   moda

  • Ofiste en kolay uygulayabileceğiniz trendlerden biri şüphesiz all white yani baştan aşağı beyaz trendi. Beyaz bir gömlek, beyaz blazer ceket ve yine beyaz bir pantolon ile ofiste hem şık hem de elegan bir görünüm yakalayabilirsiniz. Örnekleri çoğaltmak mümkün. Ayrıca beyazın çok iddialı olduğunu düşünüyorsanız krem gibi yakın tonlarını kullanabilirsiniz.

 2013 İlkbahar Yaz Trendlerini Ofise Taşımanın Yolları   moda

  • Ofis ortamında color-block trendi olmaz mı? Elbette olur. Fazla iddialı olmamak adına kombinlerinizde kullandığınızın renklerin aynı aileden olmasına dikkat edin. Mesela mavinin iki farklı tonu gibi. Çok parlak renklerden sakının.

 2013 İlkbahar Yaz Trendlerini Ofise Taşımanın Yolları   moda

  • 2013 ilkbahar yaz sezonunda özellikle floral desenli pantolonlar başta olmak üzere desenli pantolonlar oldukça popüler. Fakat çoğu ofiste kot pantolonları giymek mümkün değil. Siz de kot pantolon yerine desenli kumaş pantolonlar tercih ederek bu trendi ofis için uygun hale getirebilirsiniz. Fakat desen seçiminde iddialı renkler yerine ofis için daha uygun renkler seçmeyi unutmayın. Meselasiyah ve beyaz desenli pantolonlar iyi bir tercih olabilir.




Editör: TE Bilişim