Dudak uçuklatan seksi kıyafetler dünya pazarına Türkiye’den çıkıyor…

Fashion TV’nin tekstil ürünleri Türkiye’den dünya pazarlarına açılıyor. Michael Adam’ın sahibi olduğu ve Türkiye dahil toplam 202 ülkede yayın yapan ünlü moda kanalı için üretilen birbirinden farklı tekstil ürünleri dünyaca ünlü Türk tekstil markası “GYGESS” bünyesinde “fashionAll” markası adı altında meraklıları için dünyada pazarında satışa çıkmaya hazırlanıyor.

Türkiye’de tekstil dünyasının önemli markalarından biri olan ve A.Şahin Uğur ile Muntasır Sahawneh’in sahibi oldukları “GYGESS” firması tarafından üretilerek tüm dünyada satışa çıkarılacak  ürünlerin ilk defilesinde dün gece İstanbul’un ünlü eğlence mekanı Kuruçeşme Suada’da görücüye çıktı. Bu yıl 6. kez Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen ve 110 ülkeden 10 bin katılımcının yer aldığı Webit 2014 etkinlikleri içindeki defile ve after-partiye Webit 2014’e katılan katılımcıların yanı sıra 55 ülkeden gelen tekstilciler de katıldı.

Tasarımları genç modacı Elif Yılmaz’a ait “fashionAll” 2014 / 2015 kış koleksiyonu abiye kıyafetleri büyük beğeni tapladı. Koreografisini ise Vizyon Production’dan Atilla Kaplakarslan’ın yaptığı defilede yerli ve yabancı mankenler tarafından sunulan kıyafetler içinde oldukça seksi ve cüretkar kıyafetler dikkat çekti. Defilenin en seksi mayo-abiye transparan kıyafetini ise manken Salome giydi. Yürek hoplatan mayo-abiye defilenen en çok ilgi çeken kıyafeti oldu.

Defilede derin yırtmaçlı gece elbiseleri, mini etekler, mini şortlar, iddialı göğüs ve sırt dekolteler, suni kürk montlar dikkat çekti.

Bu kış “altın” modası var…

Defilenin ilgi çekici kıyafetlerinden biride altın rengi kumaşlar ve altın sim ve mekallerle süslenmiş kıyafetlerdi. Bütün dünya ekonomi piyasalarında altın düşüşe geçerek dolara mağlup olurken podyumda ise altın renginin hızlı yükselişi göze çarpıyor…

 

Editör: TE Bilişim