AŞKIN GÖKSU YENİ MAĞAZASINI ÜNLÜ İSİMLERLE AÇTI


17 Yıldır gelinlik ve abiyede marka olmuş Aşkın Göksu Bakırköy’de 5.mağazasını muhteşem bir defile ile açtı.. Uzun yıllardır  iç piyasa ve dış piyasada başarılarıyla adından söz ettiren Aşkın Göksu, Bakırköy’de 5.mağazasının açılışında podyumun tanınmış mankenlerinden Özgür Doğu, Özlem Karaoğlu, Asya Öztürk, Hakime  Bıyık, Elçin Erkanlı, Ayşe Günce, Tuğçe Kaya, İlkben Caner, Dürdane Ergin,Azer   Güney  görev aldılar. Ünlü sunucu Bahar Akça da defilenin finalinde mankenlerle birlikte podyuma çıktı. Giydiği renkli elbise ile izleyenlerden  büyük  alkış topladı. Halkın da açılışa yoğun ilgi göstermesinden mutlu olduğunu belirten Aşkın Göksu, bu tarz defileleri sık sık tekrar edeceklerini söyledi.
Defilenin koreografisi Asil ÇağılEvent Office sahibi Asil Çağıl tarafından yapıldı.
Mağazanın açılışına tanınmış sanatçılardan Songül Karlı, Bahar Akça gibiisimlerde katıldı.
Aşkın Göksu, gelinliklerde  Osmanlı motifleri  ve swarovski taşlar kullandıklarını ,tarihin ihtişamını günümüzle birleştirdiklerini belirtti.
Mağazalarında kendi üretimlerinin dışında kaliteli markaların ürünlerinin de yer aldığını belirten Göksu yeni mağazası ile Bakırköy’e yeni bir soluk getireceklerini belirtti.
Editör: TE Bilişim