Geçmişten bugüne kalitesini günden güne arttırmayı başaran, hem kalitesi hem de kendine has kalıpları, mavi jeans markasının piyasada en ön sırada kalmasını sağlıyor. Dolayısı ile kalıplarından ve kendine özgü çalışmalarından dolayı bu marka her zaman insanlar tarafından beğenilmekte ve tercih edilmektedir.
Yeni yıla girmeye az kala, 2013 Mavi Jeans modelleri hem kadın hem de erkek giyimde piyasada satışa sunulmaya başladı. Üstelik bu sene birbirinden farklı çalışmaları ile kadınların ve erkeklerin aklını başından alacağı sinyallerini verdir. Çünkü 2013 Mavi Jeans modelleri bu sene kareli gömlekler ile farkını yansıtıyor. Kareli desenlerin yoğunlukta olduğu gömlekler rengârenk modellerle kendini ön plana çıkarmakta. Üst giyim gömleklerin dışında, kot pantolonlar yine düşük bel ağırlıklı satışa sunulduğu için, düşük bel pantolondan vazgeçemeyenlerin önceliği olacak. 

 Bol paçanın bu sene daha hâkim olacağı 2013 Mavi Jeans modelleri ile farkını en iyi şekilde ortaya koyacağını gösteriyor. Bununla birlikte pantolonlarda koyu renklerin daha çok çalışıldığı modeller ile kış aylarına uyumlu bir renk tasarımlandı. Kazak, gömlek gibi üst giyimin daha canlı renkler ile satışa sunulması ile birlikte, pantolonların vazgeçilmezi olan ve aksesuar olarak kullanılan kemeler farklı modeller ile müşterilerinin tarzını yansıtmakta yardımcı olacak. Aynı zamanda sadece yetişkin kesime değil çocuklar içinde çalışmalar sunan mavi, bu sene renkli tasarımları ile çocukların fenomeni halinde olacağını gösteriyor.

 Son olarak 2013 Mavi Jeans modelleri arasında denim renkli kumaş olarak tasarlandığı için yıkanırken renk verme veya solma yapmayacağını belirten Mavi Jeans kaliteli bir marka olduğunu bu şekilde bir kez daha gösteriyor.


http://www.bizkadinlar.com/moda/2013-mavi-jeans-modelleri-h1055.html
 





































Editör: TE Bilişim