Niğde Tarım ve Orman İl Müdürü Furkan Mete, İl Müdür Yardımcısı ve İlçe Müdürü ile birlikte Çamardı Kaymakamı Muhammet Furkan Bektaş’ı ve Çamardı Belediye Başkanı Ali Pınar’ı makamlarında ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyaretlerde, Çamardı ilçesinde tarım ve hayvancılığın daha güçlü ve sürdürülebilir bir yapıya kavuşması amacıyla yürütülen çalışmalar ele alındı. İlçedeki mevcut tarımsal durumun değerlendirildiği görüşmelerde, üreticilere yönelik destekler, hayvancılığın geliştirilmesi ve geleceğe yönelik tarım politikaları hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

İl Müdürü Furkan Mete, kurumlar arası iş birliğinin önemine dikkat çekerek, tarım ve hayvancılığın geliştirilmesi için sahada yürütülen çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceğini ifade etti.

Çamardı’da Anne ve Kızı Yan Yana Toprağa Verildi
Çamardı’da Anne ve Kızı Yan Yana Toprağa Verildi
İçeriği Görüntüle

Öte yandan İl Müdürü Mete, geçtiğimiz günlerde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Çamardı İlçe Jandarma Komutanı Astsubay Kıdemli Başçavuş Osman Deniz için de taziye ziyaretinde bulundu. Mete, merhum Deniz’in ailesine ve yakınlarına başsağlığı ve sabır dileklerini ileterek, duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Ziyaretler, iyi dilek ve temennilerin ardından sona erdi.