Niğde İl Tarım Müdürü Asım Baş, Niğde’de ilk lisanslı depo olarak hizmet verecek olan Beyoğlu AGRO Tarım Ürünleri Lisanslı Depoculuk Anonim Şirketi yetkililerini makamında kabul ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Niğde İl Tarım Müdürü Asım Baş, Ovacık köyünde faaliyet verecek olan Beyoğlu AGRO Tarım Ürünleri Lisanslı Depoculuk Anonim Şirketi yetkilileri Barış Yılmaz ve Hilmi Çetiz ile İl Tarım Müdürlüğü’ndeki makamında görüştü. 

İŞKUR Engelli ve Eski Hükümlü Hibe Desteği Başvuruları Başladı İŞKUR Engelli ve Eski Hükümlü Hibe Desteği Başvuruları Başladı

Modern altyapıya sahip ve sağlıklı ortamlarda depolanmanın sağlandığı lisanslı depo üzerine görüş alışverişinin yapıldığı ziyarette, İl Tarım Müdürü Müdür Asım Baş Ovacık köyünde yakın bir tarihte faaliyete geçecek olan Niğde’nin ilk lisanslı deposu hakkında şirket yetkililerinden bilgi alarak görüşme gerçekleştirdi. Görüşme sonrası şirket yetkilisi Barış Yılmaz yaptığı açıklamada; ''Niğde'de ilk olma özelliğin taşıyan lisanslı depomuz için tüm hazırlık ve çalışmalarımızı tamamlamış durumdayız. Yakın zamanda Allah nasip ederse depomuzu faaliyete geçireceğiz. Bir süre sonra kapasitemizi daha fazla büyüteceğiz. Kuracağımız depo ihtiyaca cevap verebilecek kapasitede olacaktır. Bir süre sonra zaten kapasitemizi daha üst seviyelere çıkaracağız. Onun da fizibilite çalışmalarını yapmış durumdayız'' dedi.

Editör: Selim GÖKEL