Niğde'nin tanınmış kişilerinden MHP İl Genel Meclis Üyesi Tahsin Eren, kesin ihraç talebiyle tedbirli olarak disipline sevk edildi. 

CHP Milletvekili: Tarım Sektörünün Bankalara Olan Kredi Borcu Yüzde 75 Arttı CHP Milletvekili: Tarım Sektörünün Bankalara Olan Kredi Borcu Yüzde 75 Arttı


MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın resmi twitter hesabından: “ Milliyetçi Hareket Partisi Niğde il genel meclis üyesi Tahsin Eren, kesin ihraç talebiyle tedbirli olarak disipline sevk edilmiştir. Kamuoyuna duyurulur” paylaşaımı yaptı. 

Siyasi kaynaklardan edindiğimiz bilgiye göre; Tahsin Eren'in ihraç talebiyle disipline sevk edilmesinin nedeni; İl Özel İdarelesi işçi alımı sırasında  İl Genel Meclis Üyelerine kontenjan vermesi, MHP İl Genel Meclis üyesi  Tahsin Eren'in ise partiye danışmadan, işçi yerleşimine kendisinin karar vermesi, ayrıca Oğlunun son  Ak Parti kongresi ile yönetimine girmesinden de kaynaklandığı öğrenildi. 

Bu konuda MHP İl Başkanlığından bir açıklama bekleniyor...

Ayrıca İl Özel İdaresinin işçi alımı usülü  ve uygulaması konusunda da bir bir yanlışlık  olup olmadığını araştırmak ve bu konuda bir açıklama yapmakta  CHP ve İYİ Parti İl Başkanlarından  bekleniyor. :)

Editör: TE Bilişim