Niğde Belediyesi Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzunda açılan yüzme kurslarına  yoğun ilgi
 
Niğde Belediyesi tarafından bir ilk gerçekleştirilerek Niğde’ye kazandırılan yüzme havuzunda açılan kurslara gösterilen ilgi gün geçtikçe artıyor.
 
19 Temmuz 2011 tarihinde başlayan yüzme kursları devam ediyor. Gelen yoğun talepler üzerine 29 Temmuz 2011 tarihine kadar yüzme kursu başvurusu almaya devam edecek olan Niğde Belediyesi Yüzme havuzunda çocuklarını izleyen aileler Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’a teşekkür ettiler.
 
Çocukları havuzda kurs eğitimini alırken aileleri de tesis içerisinde belirlenen alan da çocuklarını izleme imkanı buluyor.
 
Yetişkinler ve çocuklar için ayrı ayrı olacak kurslarda kıdemli yüzme antrenörü Ferudun Alış tarafından yüzme kursları veriliyor. Antrenör Ferudun Alış, “Niğde de ilk defa Niğde Belediyesi tarafından açılan yüzme havuzu sayesinde Niğde de yüzme kursları da ilk defa gerçekleştiriliyor. Bu kapsamda yüzme kurslarına yetişkin ve çocukların ilgisi oldukça yoğun. Yüzme kursu sayesinde Niğde’den de Milli Takıma sporcular yetişme şansı olacak. Aileler yaz tatillerinde çocuklarının yüzme sorunlarıyla karşılaşmayacak” dedi.
 
Yüzme havuzunu Niğde’ye kazandıran ve yüzme kurslarının açılmasını sağlayarak Niğde de bir ilki gerçekleştiren Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’a teşekkür eden kursiyerlerde yüzme kursu eğitiminden memnun olduklarını dile getirdiler.
 

Editör: TE Bilişim