Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde Kent Ormanı Yanı bor yolu üzerinde olan olimpik kapalı yüzme havuzu, halkın hizmetine kapılarını açtığı günden itibaren 7'den 70'e her yaştan insanların beğenisini topluyor.

Günlük 6 seans ile Niğdelilerin hizmetin de olan olimpik kapalı yüzme havuzu çocuk yüzme dersleri ile yetişkin bay-bayan kursları yoğun ilgi ve katılımlarla devam ediyor.

Niğdelilerin ilgi odağı olan olimpik kapalı yüzme havuzunda eğitimli cankurtaranlar ve deneyimli yüzme hocaları eşliğinde kursların ve yüzmenin tadına varılıyor, kış mevsiminde yaz sıcaklığı konforu ile hizmetlerini en güzel şekilde gerçekleştirmekte ve güvenilir adres olmakta sınır tanımıyor.15 şubat tarihinden itibaren geçerli olarak seans listesinde yer alıp, aile seansı ve sauna halkın hizmetine açılacaktır.

Havuzda temizlik kurallarına büyük önem veriliyor; havuz suyu ölçümleri düzenli ve günlük olarak yapılıyor, ayda bir kez kimyasal ve fiziksel özellik ölçümlerinin yanı sıra mikrobiyolojik ölçümleri gerçekleştiriliyor. Haftalık olarak da alkalinite ölçümleri yapılıyor. Bu çalışmalarla vatandaşlara sağlıklı ortamda yüzme imkânı sunuluyor.



Editör: TE Bilişim