Yiğit Spor Kulübü Başkanı ve Taekwondo Antrenörü İbrahim Yiğit, Boks Antrenörü Hasan Öztürk, sporcular Sümeyye Kıran, Bulut Can Şahin ve sporcu aileleri İl Genel Meclis Başkanı Erdal Koçyiğit ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür vekili Ali Dibek’i Avrupa Şampiyonası öncesi ziyaret etti.

 

       Yiğit Spor Kulübü Başkanı İbrahim Yiğit ziyaret amaçlarının Rusya’ da yapılacak olan Avrupa Boks Şampiyonasına katılacak Bulut Can Şahin’e şampiyona öncesi moral ve motivasyon desteği yaptıklarını aynı zamanda Ağustos ayında Türkiye 3. olarak Taekwondo da Niğde’nin adını Sümeyye Kıran’la spor kulübü olarak duyurduklarını belirterek 2012 yılı içerisinde katıldığımız spor faaliyetlerinde başarılı olduklarını ve başarılarında bize maddi ve manevi destek olan İl Genel Meclis Başkanı Erdal Koçyiğit, GHSİM Harun Turhan ve Spor Şube Müdürü Ali Dibek’e teşekkür etti.

 

         İl Genel Meclis Başkanı Erdal Koçyiğit ise;  Yiğit spor kulübü başkanı, Antrenörü, sporcu ve ailelerinin kendilerini ziyaret etmesinden çok memnuniyet duyduğunu ifade ederken başarılı sporcuları tebrik etti.  Avrupa Boks Şampiyonası hazırlık kampına katılan boksörümüz Bulut Can Şahin’e başarılar temennisinde bulunan Koçyiğit sporcunun derece yapması halinde Meclis adına ödüllendirme sözü vererek her zaman başarılı sporcuların yanında olacaklarını söyledi.

 




Editör: TE Bilişim