Taekwon-Do Niğde İl Temsilcisi Ufuk Şimşek, Yıldızlar Türkiye Taek Won-do şampiyonasının Kayseri’de yapıldığını belirterek Niğde olarak yeni şampiyonlar çıkarttıklarını söyledi.

 

Kayseri’de yapılan şampiyonada Ahmet Talha İnan şampiyon olurken Elif Nur Şahin’in üçüncülük kazandığını belirten Şimşek; “1700 sporcunun ter döktüğü müsabakalar oldukça çekişmeli geçti. Bu yıl yapılacak Yıldızlar Avrupa Şampiyonası için Milli Takımımızın belirleneceği maçlara ilgi oldukça fazlaydı. Dünya Spor Kulübü sporcusu Ahmet Talha İNAN yaptığı maçlarla tüm kafilemizi mutlu etti” dedi.

 

Şimşek, sporcularımızdan Elif Nur Şahin’in ise ilk maçında Türkiye Şampiyonunu yenerek göz doldurduğu maçlarda üçüncü  olduğunu, kilosunda güzel maçlar yaparak ilk 8’e giren Sümeyye Kıran ve Sefa Atıcı’nın performanslarından dolayı Milli Takım Seçmelerine girmeye hak kazandıklarını belirtti.

 

Taekwon-Do Niğde İl Temsilcisi Ufuk Şimşek; “Müsabakalarda Antrenör olarak görev yapan Melek Eren, Orhan İnan, Turgay Ateşmen, İbrahim Yiğit hocalarımızı performanslarından dolayı kutluyoruz” dedi.

 

2013 Yılında başarıdan başarıya koşan Niğde Taekwon-do takımının başarılarına sürekli yenilerini eklediğine vurgu yapan Şimşek; “Başarılarda en büyük pay sahibi tartışılmaz Niğde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Harun Turhan’dır. Spora farklı bir bakış açısı getiren Turhan, Taekwon-do sporuna madden ve manen desteklerini esirgemedi. Tüm spor kulüplerimize ve antrenörlerimize destek oldu teşekkür ederiz” dedi.

 

 

Editör: TE Bilişim