Yeni yönetim, yeni teknik direktör ve yeni kadrosuyla Niğde 1. Amatör Ligde oynadığı güzel futbolla ve aldığı çok gollü galibiyetlerle namaglup olan Yeni Niğdespor KARİZMA’sı ile fark yarattı.
 
Ligde oynadığı 3 maçta attığı 26 golle 9 puan alan ve liderlik koltuğuna oturan Yeni Niğdespor, oynadığı futbol yöneticilerini ve taraftarını memnun etti.
 
Oynadığı 3 maçta da Karizma Giyim’in yaptırdığı ve kulübe hediye ettiği formalar ile farklı galibiyetler alan Yeni Niğdespor oyuncuları bu formanın uğruna inanıyor.
 
Yeni bir anlayışla her kesimden oluşan, birlik ve beraberliği amaçlayan Kamil Davarcı başkanlığında kurulan Yönetim Kurulu Üyeleri, hedeflerinin Yeni Niğdespor’u layık olduğu yerlere getirmek olduğunu söylediler.
 
Takımın başındaki Teknik Direktör Kamil Erkek ise takımının tamamının Niğdeli sporculardan oluştuğunu belirterek, bu sezon iyi bir futbol sergileyerek şampiyon olmayı istediklerini ve bu konuda sporcularına güvendiğini ifade etti.
 
Niğde halkından maddi manevi destek beklediklerini kaydeden Teknik Direktör Erkek, takıma forma ve malzeme yardımda bulunan KARİZMA Giyim İşletme Sahibi Doğan Arısoy’a ayrıca teşekkür etti. Erkek, Niğdeli İşadamları, esnaflar ve herkesimden destek beklediklerini vurguladı.
 
Doğan Arısoy’da karınca kararınca Yeni Niğdespor’a destek olmaya çalıştıklarını ve bütün Niğdeli hemşehrilerimizin de maddi ve manevi destek olmaları gerektiğine inandığını belirtti.


Editör: TE Bilişim