İzmir’de düzenlenen Yol Bisikleti yarışmasında Niğde’den katılan Yasemin Can, Türkiye 2.si oldu.
 
Niğde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Bisiklet Antrenörü Özcan Kodaz  konu ile ilgili yaptığı açıklama da “ 04-08/Eylül /2014 Tarihleri arasında İzmirde düzenlenmiş olan Yol Bisikleti yarışmasında Yasemin Can Türkiye ikincisi olmuştur ve Türkiye genel klasmanında ikinciliğe yükselerek İlimiz adına 2 adet madalya kazanmıştır. Antalya’da Olimpiyat hazırlık kampında bulunan Milli sporcumuz Yasemin Can rakiplerine karşı büyük bir mücadele vererek derece yapmayı başarmıştır. Uluslar arası  yarışmalar da  Niğde İlimiz adına katılmış bulunan   bir sporcumuzun yapmış olduğu başarı neticesinde  tüm Dünyaya Ülkemizin adının duyurulmasının  en büyük hedefleri olduğunu belirtti.
 
Antrenör Özcan Kodaz hedefimiz doğrultusunda gerekli tüm çalışmaları noksansız yapacaklarını, Bisiklet branşında İlimiz adına başarıların gelmeye başladığını ve başarılı sporcularımızın diğer Bisiklet takımları yöneticileri tarafından yakın markaja alınarak transferler için tarafımız ile görüşmeler yapıldığını söyledi.
 
 Kodaz, Niğde ilimizin Bisiklet branşında ülkemizde en başarılı İl olmasını istediğini  ve bu doğrultuda tüm çalışmaları yapacaklarını belirterek Bisiklet branşının ilimizde geliştirilmesinde  maddi manevi hiçbir konuda desteklerini esirgemeyen İl Müdürü Harun Turhan ve Spor Şube Müdürü Bülent Özgüvene teşekkürlerini sundu.
Editör: TE Bilişim