Niğde Valiliği’nde geçtiğimiz hafta sonu yapılan protokolle, idaremizin Setevler Mevkii’ne yaptığı Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Niğde Belediyesi’ne devredildi. Protokol neticesinde yüzme havuzunu Niğde Belediyesi işletecek.
Düzenlenen devir teslim protokolüne Vali Âlim BARUT, Niğde Belediye Başkanı Faruk AKDOĞAN, İl Özel İdare Genel Sekreteri Ali NEBOL katıldı.
 Protokole Niğde İl Özel İdaresi adına Vali Âlim BARUT imza koyarken, Niğde Belediyesi adına Belediye Başkanı Faruk AKDOĞAN imza attı.
Protokolün imzalanmasının ardından kısa bir değerlendirmede bulunan Vali BARUT konuyla ilgili şunları söyleri;
“İl için eksiklerden bir tanesi idi. Tamamlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Görüldüğü üzere teknolojik imkânları bütçemiz ölçüsünde en azami biçimde kullanarak bu havuzu Niğde halkına kazandırdık. Yaklaşık 596 bin TL üzerinden sözleşme yapılarak bu işi ihale ettik. Geçtiğimiz yıl içinde bu işi Niğde halkına sunmak isterdik ancak 2011 yılına sarktı. Tüm kontrollük çalışmaları kendi personelimizce gerçekleşti ve şartnamelere uygun bir iş çıktı ortaya.
Hizmete hazır hale gelen bu yüzme havuzunu işletmek üzere Niğde Belediyesi ile protokol yaptık. Hayırlı olmasını temenni ediyorum.”
Niğde Belediye Başkanı Faruk AKDOĞAN’da ilimize böyle bir havuzu kazandırdığı için Niğde İl Özel İdaresi yetkililerine teşekkür ederek, Niğde Belediyesi olarak Yarı Olimpik Yüzme Havuzunu en iyi şekilde işleterek halkın hizmetine sunacaklarını belirtti.



Editör: TE Bilişim