Türkiye Wushu Federasyonu 2013 yılı faaliyet programı gereği 13-17 Mart 2013 tarihlerinde Antalya Alanya ilçesinde Gençler Büyükler Bay Bayan Qinda ve Büyükler Sanda Türkiye Wushu şampiyonası gerçekleştirildi.

 

 

Antrenör Ali Özkan turnuva hakkında yaptığı açıklama da  “ 44 ilden 839 sporcunun katılımıyla gerçekleşen Turnuvaya Niğde ilimizi temsilen 7 sporcu ile katıldık. Mücadeleler Sanda ve Qinda Kategorilerinde yapıldı.şampiyonada Niğde adına maça çıkan Bor Özkan Spor Kulübü  sporcularımızdan Hatice Kalencik ve Lütfi Doğan Gümüş kilolarında Türkiye Şampiyonu oldu.”dedi.

 

Özkan açıklamasının devamında “ Besyo Antrenörlük son sınıf öğrencisi olan Hatice Kalencik 75 kg Büyük Bayanlar Sanda dalında çeyrek finalde 2012 yılı Türkiye şampiyonu ve dünya 2. si Eda Gürler’i , yarıfinalde 2010 yılı Türkiye şampiyonu Nebahat Ay’ı ayrıca  finalde de daha önce den  Dünya Şampiyonu olan rakiplerini yenerek Türkiye Şampiyonu olmuştur.”dedi.

  

Özkan Spor Kulübü Antrenörü Ali Özkan, “Genç Erkekler Qinda dalında +90 kg da yarışan Bor İrfan İlk Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğrencisi Lütfi Doğan Gümüş kendi kilosundaki 8 sporcu arasından sıyrılarak Türkiye Şampiyonu olmuştur.Bize destek veren Niğde Gençlik Hizmetleri İl Müdürü Sayın Harun Turhan’a , Niğde İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Celalettin Ekinci’ye,  Bor Kaymakamı Sayın Mehmet Yaşar Yeşiltaş’a  , Bor Belediye Başkanı Sayın Sıtkı Erat’a ,  sporcularımızın  ailelerimize teşekkür ediyorum. Sporcularımızı kutluyorum. İnşaallah Milli Takımda da başarılı olacaklarını ve Niğde İlimizi en güzel şekilde temsil edeceklerine inanıyorum. “dedi.

İLGİLİ HABERLERİMİZ İÇİN TIKLAYIN...


Dünya ve Türkiye Şampiyonları Vali Barut’u ziyaret etti

 

Celalettin Ekinci Başarılı Sporcuları Kabul Etti


Niğde Neden Böyle ? - 2 Devam Ediyor…


 








Editör: TE Bilişim