Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, 1-7 Ekim tarihleri arasında Türkiye Dağcılık Federasyonu tarafından Niğde Aladağlar Kamp Eğitim Merkezinde düzenlenen arama kurtarma eğitimini tamamlayan sporcuları ziyaret etti.

Türkiye’nin farklı illerinden 154 sporcu 13 antrenör ve 1 teknik direktörün katıldığı Türkiye Dağcılık federasyonu Mümtaz Çankaya Dağcılık Eğitim Merkezi ve Dağ Evi ile Cimbar Vadisi’nde  yürütülen, dağcılık eğitimlerini birincilikle tamamlayan sporcular hediyelerini Vali Yılmaz Şimşek’ten aldı.

Ziyaret esnasında sporcularla sohbet eden  Yılmaz Şimşek, sporculara ilimizdeki güzellikleri ve Aladağları, yaşadıkları bölgelerde tanıtmaya davet ederek;  eğitimlerini tamamlayan sporcularımızın gönüllü olarak katıldıkları bu eğitimlerle Arama Kurtarma gönüllüsü olarak,  ülkemize ve  kendilerine artı bir değer daha kattıklarını ifade etti.

Sporcular tarafından iletilen talepleri dinleyen Vali Yılmaz Şimşek bu hususta hem Çamardı Belediye Başkanlığı, hem de Valilik olarak gerekli desteğin verileceğini sözlerine ekledi.
 
Editör: TE Bilişim