Niğde Üniversitesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği 3. sınıf öğrencileri “Topluma Hizmet Uygulamaları” dersi kapsamında Asım ve Zeynep Ecemiş İlköğretim Okulu basket potaları ile voleybol sahasının file ve direklerini, Mehmet ve Emet Aydoğan İlköğretim okulunun ise voleybol sahası malzemelerini yaptırarak geleceğin sporcularının yetişmesine destek verdiler.
 
 
Yrd. Doç. Dr. Halil Tokcan danışmanlığında gerçekleştirilen projelerde sosyal bilgiler öğretmenliği öğrencileri Mehtap Tunç, Hülya Solak, Zeynep Can, Maşuk Karataş, Yaşar Göçer, Mustafa Ayaz ve Servet Acar, Asım ve Zeynep Ecemiş İlköğretim Okulunun voleybol sahası ile basket sahasının ihtiyaç duyulan malzemelerini temin ederken; İnan Süzgün, Fuat Ekinci, Zekayi Ateş ve Servet Demir ise Mehmet ve Emet Aydoğan İlköğretim okulunun voleybol sahasını oluşturdular.
 
 
Asım ve Zeynep Ecemiş İlköğretim Okulu Müdürü İbrahim Eryiğit ile Mehmet ve Emet Aydoğan İlköğretim Okulu MüdürüFerhat Apaydın, Niğde Üniversitesinin bu tür etkinliklerle okullarına destek vermesinden çok mutlu olduklarını belirttiler.
 
 
Yrd. Doç. Dr. Halil Tokcan ise Sosyal Bilgiler Eğitimi Anabilim Dalı olarak Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında üniversite yönetiminin de verdiği desteklerle kent-üniversite işbirliğine katkı sağlamayı amaçladıklarını belirterek gerçekleştirdikleri faaliyetlere destek veren tüm kişi ve kurumlara teşekkür etti.





Editör: TE Bilişim