Niğde Üni AdanaDemirspor taraftar grubu Bor Tepeköy İlkokulu Ve Altunhisar Uluören Köy okulu kırtasiye yardımı yaptı.

Niğde Üniversiteli öğrencilerden oluşan Üni Adana Demirspor taraftar grubu üyeleri çok farklı bir 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlaması gerçekleştirdi.

Halkın Takımı Adana Demirspor sloganı ile hareket eden bir grup Niğde Üni Adana Demirpor taraftarı "Her Çocuk Özeldir" diyerek Niğde'nin en ücra köşesindeki köylerde okuyan ilkokul öğrencilere kitap ve kırtasiye yardımı yaptı.

Üni Adana Demirspor taraftar gurubu üyeleri yaptığı açıklamada; "Bu 23 Nisan'da da abileri olarak 'Her Çocuk Özeldir' ve Atatürk'ün İzinde Armanın Peşinde' sloganlarını hedef alarak çıktığımız bu yolda tam 205 çocuğumuzun yanında olduk. Bizler üniversite öğrencileri olarak onların abileri olarak onlar için herşeyi yapmayı amaç edindik ve bu yolda her an onların yanında olacağımızı belirtmek isteriz. Bizleri onlarla buluşturan Altunhisar Belediye Başkan'ı Sayın Erdal Sarı'ya tüm öğretmenlerimize çocuklar için bizlere sponsor olan Akustik Cafe ailesine Tekten Ofset'e ve bizi kapısından çevirmeyip çocukların ihtiyaçları için tüm desteği veren tüm ağabeylerime ve ablalarıma şahsım ve AdanaDemirspor ailesi adına teşekkürü borç biliriz" dediler.








Editör: TE Bilişim