Kemerhisar Belediye Başkanı İbrahim ÜNAL kemerhisar taekwondocu sporcularımızı ziyaret etti Başkan ÜNAL Sporcularımıza tüm desteklerini vereceklerini Taekwondo sporunu kemerisar’da daha da yaygınlaştıracağını ifade etti. Antrenör Doğan ERDOĞDU ve sporculara desteklerini ayrıca malzeme yardımı yapacaklarını  söyledi.

  

Bor, kemerhisar taekwondo antrenorü Doğan ERDOĞDU Bu güzel ziyarette bulunan kemerhisar Belediye Başkanı İbrahim ÜNAL beye teşekkür etti. Antrenör ERDOĞDU Ayrıca taekwondo sporuna desteklerini esirgemeyen Bor İlçe Kaymakamı Abdullah KÜÇÜK, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Harun TURHAN, Bor Halk Eğitim İlçe Müdürü Nevzat ÇAĞLI Baş Müdür Yardımcısı Tayyar Arı, Spordan sorumlu şube Müdürü Bülent Özgüven’e teşekkür etti.

 

Taekwondo antrenorü ERDOĞDU Amacımız Çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak çocuklarımızın beden ve ruh sağlığını geliştirmek günün tüm yorgunluklarını atabilmek çocuklarımızı sadece şampiyon bir kişi olarak değil Mütevazi, Saygılı, Kendide özgüveni olan birer kişi olarak topluma kazandırmak olduğunu söyledi.



 

Editör: TE Bilişim