Türk ve Rusya Güreş Milli Takımı Almanya’da yapılacak Avrupa Şampiyonasına Demirkazık’da hazırlanacak. Bu konuda bir açıklama yapan Gençlik ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan  “Ülkemiz ve milli takımlarımızın başarısı için gece gündüz hizmetteyiz.
 
 Milli takımlarımızın Demirkazık kamp eğitim merkezine gelmeye devam ettiğini ve Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğümüz Güreş Federasyonu Başkanlığının 2011 yılı faaliyet programında yer alan 18 Şubat–6 Mart 2011 tarihleri arasında yaklaşık 50 kişilik sporcu ve teknik heyetten oluşan güreş kafilesi ile 10 kişilik Rusya kafilesi birlikte yaklaşık 60 kişi ile Demirkazık tesislerinde kampa girecek. Milli takım kamplarını tesisimizde yapan milli takım teknik kadrosuna,  güreş federasyonuna ve Rusya milli takımına teşekkür eden Kaplan; il Müdürlüğü olarak Ülkemiz için tesisimizde kamp yapan milli takımlarımızın başarısı için gece gündüz hizmetindeyiz dedi.
 
       Serbest güreş milli takımı teknik direktörü Adem Bereket milli takım kampının amacı hakkında bilgi verdi. 29 Mart–6 Nisan 2011 tarihlerinde Almanya’nın Dortmund Şehrinde yapılacak olan Avrupa Şampiyonasına hazırlanacağız. Avrupa Şampiyonasına hazırlık amacıyla Rusya milli takımı ile birlikte Demirkazık’ta performansa dayalı, fizik kuvvet, kondisyon, dayanıklılık ve teknik taktik çalışmaları yaparak oksijen depolayacağız. Daha önceki milli takım kamp faaliyetlerinden memnun kaldıklarından dolayı tercih ettiklerini, hizmet kalitesini beğendiklerini, milli takımlarında bundan dolayı tercih ettiğini ifade eden Milli takım teknik direktörü Adem Bereket Gençlik ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan’a ve emeği geçenlere teşekkür ederim dedi.
 
Editör: TE Bilişim