Okul Sporları Tenis İl birinciliğinde 4 yıldan beri gelenek bozulmadı. Kız ve Erkeklerde Bor TOKİ Anadolu Lisesi Niğde İl Birincisi oldu.



Bor ilçesinde yaz spor okullarında bu yıl ilk kez açılan tenis kursu meyvesini vermeye başladı. Bor ilçesinde Tenis, kızlarda iki takımla temsil edildi ve birinciliği Bor TOKİ Anadolu Lisesi alırken, ikinci Bor Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Üçüncü ise Niğde Özel Sungurbey Lisesi oldu. Erkeklerde ise birinciliği Bor TOKİ Anadolu Lisesi alırken, ikinci Niğde Özel Sungurbey Lisesi, Üçüncü ise Niğde Spor Lisesi oldu. Kız ve erkeklerde birinci olan, ilimizi ve ilçemizi il dışı grup müsabakalarında temsil edecek olan Bor TOKİ Anadolu Lisesi sporcu öğrencilerine ve Beden Eğitimi Öğretmeni Süleyman KESTEK’e başarılarından dolayı tebrik eder, başarılar dileriz.

Niğde Tenis İl Temsilcisi Süleyman KESTEK; “Niğde ve Bor’da yaz spor okullarında açılan tenis kursları meyvelerini vermeye başladı. Katılımların daha fazla olması, rekabetin artması daha çok başarının gelmesini sağlayacaktır. Tenis kurs ve antrenmanlarının Niğde ve Bor’ da Gençlik ve Spor İl ve İlçe Müdürlüklerince ücretsiz olarak devam ettiğini belirtti. Başarıda katkısı olan antrenör ve beden eğitimi öğretmenlerine ve faaliyete katılan tüm okullara teşekkür ederek, başarılarının devamını dilerim.” Dedi.

 

OKUL SPORLARI GENÇLER TENİS NİĞDE İL BİRİNCİLİĞİ SONUÇLARI:

GENÇ KIZLAR NİĞDE İL BİRİNCİLİĞİ:

1.Bor TOKİ Anadolu Lisesi

2.BOR Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

3. Özel Sungurbey Lisesi

 

GENÇ ERKEKLER NİĞDE İL BİRİNCİLİĞİ:

1.Bor TOKİ Anadolu Lisesi

2. Özel Sungurbey Lisesi

3. Niğde Spor Lisesi


Editör: TE Bilişim