Hatay Üniversite’sinin 1. Geleneksel Tekerlekli Sandalye Basketbol Turnuvasına Niğde Tekerlikli Sandalye Basketbol Takımı davet edildi.
 
Mustafa Kemal Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu, Beden Eğitimi Öğretmenliği Bölüm Başkanlığı tarafından 05–07 Kasım 2010 tarihleri arasında yapılması planlanan ve sekiz takımın katılacağı “Mustafa Kemal Üniversitesi 1. Geleneksel Tekerlekli Sandalye Basketbol Turnuvası” düzenlenecektir.
 
     İlki yapılacak olan Turnuvaya ilimiz takımının da çağrılmış olmasından mutluluk duyduklarını ifade eden Bedensel Engelliler antrenörü Aşur Tok davete icabet edeceklerini, Turnuvada dereceye giren takımlara birinciye 1.000.TL., ikinciye 750.TL., Üçüncüye ise 500. TL., Ödül verilecek, turnuvada hedeflerinin ilk üçe girerek sportif faaliyetlerin yanı sıra ödülden de faydalanmayı düşündüklerini, Ayrıca 2010-2011 sezonunun başlamasına çok az bir süre kaldı, hazırlık yaptığımız yeni sezon için eksiklerimizi görme fırsatı bulacağız ve takımımıza çok iyi bir tecrübe olacaktır bu yıl daha iddialı bir takım olduklarını söyledi.
             
      Turnuvaya davet edilen takımlar ise şöyle; Niğde Bedensel Engelliler Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Antakya Yaşama sevinci Engelliler Tekerlekli Sandalye Takımı, Dörtyol Engelliler Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Düziçi Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Mersin Büyükşehir Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Mersin Fiziksel Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Osmaniye 7 Ocak Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Silifke Belediye Spor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımları katılacak bütün takımlara şimdiden başarılar dilerim dedi.
 
Editör: TE Bilişim