Muay Thai federasyonu tarafından 14 Haziran 2013 tarihinde Bartın ilinde Tolga Gümüştaş anısına düzenlenen 4. Uluslararası Profesyonel muay thai müsabakasına ilimizden kayra spor kulübü’nün 4 sporcusu çağrılmıştı.



Düzenlenen organizasyona Kayra Spor Kulübü Başkanı ve Muay Thai Federasyonu İç anadolu teknik kurul üyesi olan Halil İbrahim Koçak gözetiminde hazırlanan 4 sporcu katıldı.  Zorlu gecen müsabakalar sonucunda ilimizi temsil eden 4 sporcumuz 3 Altın ve 1 gümüş madalyayı ilimize kazandırdılar. Muhteşem bir atmosferde gerçekleşen organizasyonda Cüneyt Koçak  Altın Madalya, Hatice Tuzane Altın Madalya, Hüseyin Boztaş Altın Madalya ve Erfan Hasemi isimli sporcumuz Gümüş Madalya kazandırarak ilimize uluslararası profesyonel muay thai madalyası getirdiler. 



Kayra Spor Kulübü Başkanı Halil İbrahim Koçak bu başarılar ardından “ Öncelikle müsabakada kulübümüzü ve ilimizi temsil eden sporcularımı başarılarından dolayı tebrik ederim. Amatör Muay Thaide başarılı olan sporcularımız bu başarılarını profesyonel alanda da gerçekleştirmesi beni de ziyadesi ile mutlu etti. Ama en çok mutlu eden konu iki sporcumun yurt dışından profesyonel Maç teklifi alması oldu. Yurt dışında gerçekleşecek bu organizasyonda mücadele edecek bu sporcularımı şimdiden gizli tutmayı ve saklamayı gerekli görüyorum. Önümüzdeki günlerde bu organizasyon hakkında bilgi ve detay vereceğiz.

Bizleri Bartın’da yalnız bırakmayan hemşerimiz olan Bartın İl Milli Eğitim Müdürü Sayın İsa Şeker Beyi, spor kulübümüzün maddi manevi yanında olan Öz Zeytinci Rentecar Sahibi Sayın Koray Öz Beye ve Nail Yaylacı Beye buradan teşekkürü borç bilirim. Ayrıca bizden dularını eksik etmediklerine inandığım tüm Niğdeli hemşerilerimize teşekkürlerimizi sunarız “ dedi.













Editör: TE Bilişim