Niğde Belediye Spor’un başarısında çok büyük tribün desteği olan Niğde Belediye Spor taraftarları, Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’a teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.


Niğde Belediye Spor taraftarları Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’ı makamında ziyaret ederek Niğde Belediye Spor’a verdiği tüm destekler için teşekkürleri sundular.

Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’a çiçek sunan, Niğde Belediye Spor taraftarları; "Belediye Başkanımızın katkıları için kendisine teşekkür ediyoruz. Niğde Belediye Spor’un profesyonel lige çıkması için göreve geldiği günden beri büyük destek veriyor. Belediye Başkanımız Niğde’mizin futbolda üst liglerde olması için çaba harcıyor” dediler.

Taraftarlar; “Niğde Belediye Spor taraftarları olarak önümüzdeki sezon için yeni transferlerin yapılmasını sağlayarak takımı güçlendiren Niğde Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Niğde Belediye Spor’a maddi manevi herkesin destek olması gerekmektedir” şeklinde konuştular.

Niğde Belediye spor Niğde’nin takımı herkes Niğde Spor’a sahip çıkmalı diyen Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; “Niğde Belediye Spor veya Niğde Spor adına ne dersek diyelim sonuçta Niğde’mizin takımı Niğde’mizin bir üst ligde temsil edilmesi adının duyurulması için çalışıyoruz” diye konuştu.

Niğde Belediye Spor’un taraftar oluşturmuş bir takım haline geldiğini belirten Başkan Akdoğan; “Önümüzdeki sezona inanmış yönetici kadrosu, inanmış futbolcu kadrosu ve inanmış bir taraftarlar ile giriyoruz. Buda başarıyı getirecektir” dedi.

 

Editör: TE Bilişim