Niğde Belediye Spor Taraftarlar Derneği Başkanı Servet Yüksel, Trabzon Akçaabat karşısında alınan galibiyeti değerlendirdi.

Başkan Yüksel, deplasmanda alınan galibiyeti tüm Niğdeli taraftarlara hediye ettiklerini söyledi.

Başkan Yüksel yaptığı açıklamasında, “Niğde Belediye sporumuz, Trabzon Akçaabat’ı 5-0 gibi bir skorla galibiyetle kazandık. Bu galibiyeti güzel şehrimiz Niğde’nin taraftarlarına armağan ettik. Galibiyet serisinde önümüzdeki hafta grup lideri Zonguldak spor maçımız var. Liderle maçımız biraz zorlu geçeceğini düşünüyoruz, taraftarlarımızla birlikte Zonguldak’tan gelecek taraftarlara misafirperverliğimizi hep beraber göstereceğiz. Niğdeli taraftarlarının Türkiye’ye örnek olmasını istiyoruz. Yaptığımız çeşitli faaliyetlerle adından söz ettirmek istiyoruz. Önümüzdeki hafta Niğde taraftarını destek için stada bekliyoruz, Niğde Üniversitesinde okuyan Üniversite öğrencilerimizi de maçımıza davet ediyorum” dedi.

Pazar günü oynanacak olan TFF 3 lig 1 Grup karşılaşmasında Niğde Belediyespor-Zonguldak Kömürspor karşı karşıya gelecek .

Maça Zongukdak ' tan 5 otobüs seyirci gelecegi ögrenildi . Konu hakkında açıklama yapan Niğdeliler Taraftar Derneği Başkanı Servet Yüksel : "İki renktaş takım karşı karşıya gelecek bu karşılaşmada biz Niğdeliler olarak Zonguldakspor taraftarını en iyi şekilde ağırlayacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.Emekçi şehri olan Zonguldak ile bundan önce bir çok karşılaşmada karşılaştık . Biz futbolun kardeşlik, dostluk olduğunu tüm Türkiye'ye göstereceğiz ne yazık ki ülkemizde bir çok maçta kavgalar ve olaylar çıkıyor.Bizim takımımız gibi renkleri kırmızı lacivert olan Zonguldakspor taraftarını en iyi şekilde Niğde'de ağırlayacagız ve tüm Türkiye futbolun dostluk,kardeşlik olduğunu bir kez daha gösterecegiz.Bundan önceki çalışmalarımızda ise iki büyük takımın taraftarı Galatasaray taraftarını ve Fenerbahçe taraftarını bir araya getirmeyi başardık.Bundan sonra ki projemiz ise Türkiye'de ki tüm taraftarlar grup başkanlarını ve taraflarını Niğde'de düzenleyecegimiz bir organizasonda bir araya getirmek olacaktır.Bundan önce ki çalışmalarımıza deginmek gerekir ise Bonzai ye karşı savaş açtık ailelere çoçuklarınızı bizim yanımıza gönderin sokaklarda kötü alışkanlık edinmelerine izin vermeyelim dedik.Çoçuklarımız sokaklarda gezmesin spor yapsın futbolu sevsin diye 'Çoçuklarımızı Sokağa Değil Spora Davet Ediyoruz " diye kampanya başlattık."dedi. 


Haber: Enes Can ÖZMEN

Editör: TE Bilişim