Türkiye Muay Thai Federasyonunun 03 – 05 Şubat 2015 tarihinde ilimizde düzenlemiş olduğu İç Anadolu Muay Thai bölge şampiyonasına katılan 5 sporcumuz sikletlerinde 1. Olarak Mart ayında Adana’da yapılacak olan gençler büyükler Muay Thai Türkiye şampiyonasına katılmayı hak kazanmıştır.
 
Muay Thai il temsilcisi Ali Kale bölge antrenörümüz M. Ersin Şimşek, Köksal Arıkan, Adnan Boztaş ve sporcuları ile birlikte Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Harun Turhan’ı makamında ziyaret ettiler. Harun Turhan; İlimizi başarıları ile temsil eden sporcularımızı kutladı.
 
 Katılacak oldukları Türkiye şampiyonasında başarılı olarak ilimizi ve ülkemizi Avrupa ve dünya şampiyonalarında temsil etmeleri temennisinde bulunarak başarılar diledi. Muay Thai il temsilcisi Ali Kale Şampiyonanın ilimizde yapılmasında desteklerinden dolayı Başta Niğde Valiliği, Niğde Belediyesi, İl Emniyet Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü, Sağlık Müdürlüğü ve Ekincioğlu Seyahat firmasına teşekkür etti.



Editör: TE Bilişim