2014-2015 Eğitim Öğretim yılı Niğde geneli okullar arası spor faaliyetleri kapsamında düzenlenen yarışmalar devam ediyor. Hafta içerisinde düzenlenen genç erkek liseler arası futbol yarışmalarında,  Bor İrfan İlk Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi il şampiyonu olaraki gruplarda temsil etmeye hak kazandı.

Daha önceki yıllarda da Niğde nin güçlü ekiplerinden olan İmam Hatip Lisesi ile finallerde karşılaşan ama şampiyonluk kupasını ilçemize getiremeyen Bor İrfan İlk Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi hafta içerisinde yaptığı karşılaşma ile  rakibini normal süresi 1-1 biten ve ardından penaltı atışlarında 4-1 ile eleyerek 20-22 Ocak tarihlerinde Kayseri'de yapılacak olan Türkiye şampiyonası grup elemelerinde ilimizi temsil etmeye hak kazandı.  İrfan İlk Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi teknik heyeti, başarıda emeği geçen sporculara, beden eğitimi öğretmenine, okul müdürü  Halil Yurtyapan'a ve Bor'dan maçlarımızı izlemeye gelen verdikleri desteklerle şampiyonlukta büyük payı olan okul öğrencilerine teşekkür ederken, bundan sonraki maçlarda da başarı temennisinde bulundular. 

Geçtiğimiz gün yapılan final maçları sonucunda 2. Niğde İmamhatip Anadolu Lisesi 3. Bor akın gönen Anadolu lisesi ve 4. Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi oldu. Müsabakalar sonucunda dereceye giren takımlar kupa ve madalyalarını Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Bülent Özgüven, Sicil Lisans Şube Müdürü Yaşar Erdem, 5 Şubat Stadyumu tesis amiri Hilmi Suna ve Niğde A.S.K.F başkanı Olcay Kartal’dan aldılar.
Editör: TE Bilişim